Disclaimer

SFseries.nl is een onafhankelijk en vrijwillig non-profit project vóór en dóór fans. Het doel van de site is Nederlandstalige informatie te bieden over sciencefiction series en films. Dit ter informatie, naslag, vermaak en kennismaking. Alle content is bedoeld voor persoonlijk gebruik - commercieel gebruik is verboden.

Verder is SFseries.nl niet aansprakelijk voor de inhoud van gelinkte externe sites, de inhoud van het discussieforum, evenals eventuele onvolkomenheden of fouten in de inhoud van de website.

Copyright

Alle genoemde, getoonde en besproken series en films, tezamen met de daaraan gerelateerde trademarks en copyrights, komen elk toe aan hun respectievelijke eigenaren.

Al het originele materiaal op SFseries.nl is copyright van de oprichter van SFseries.nl. Gecontribueerde teksten vallen hier gemakshalve ook onder. Uitzondering zijn hierop fanfics en fan artwork dat in bruikleen wordt geworden en copyright blijft van hun respectievelijke eigenaars. Betreft gecontribueerd materiaal houden wij de stelregel aan dat deze informatie nooit voor commerciële doeleinden gebruikt zal worden.

Materiaal van deze site mag niet gekopieerd worden in publicaties of gebruikt worden op andere websites, tenzij er uitdrukkelijk toestemming is van de webmasters.

Linken

Met uitzondering van weblinks naar hele pagina's, mag er niet gelinkt worden naar individuele content op de SFseries.nl website of haar server, zoals ondermeer afbeeldingen, archief bestanden, films, audio bestanden of andere typen bestanden. Wil je toch bestanden gebruiken, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zijn er verdere vragen of onduidelijkheden over één van deze punten, neem ook dan gerust contact op met de webmasters.


Persoonlijk willen we (het SFS team) hier aan toevoegen: SFS is met name een hobby project, wat we met veel inzet proberen op te bouwen tot een grote Nederlandse SF-resource. Het is niet commercieel gericht en we doen het niet om producten te promoten.

We willen daarom vragen respect te hebben voor het werk dat in de site gaat: kopieer/steel dit niet. Dat doet naar ons idee afbreuk aan deze site en al het werk dat erin gaat. Wil je alsnog wat overnemen, neem dan contact met ons op voor overleg.

Andere websites waarop onze teksten te lezen zijn hebben hier geen toestemming voor; ook al staat er een bronvermelding of andere bewering bij.